01 Δεκεμβρίου 2007

χο-χο-χο-χο...

Ελά φιλενάδα καλό μήνα... Άντε τα κουτσοκατάφερες και τον φάγαμε αυτόν τον χρόνο. Τον δύσπεπτο... που κατεβάζεις τις σουρωτές και καταπίνεις τα ζαντακ και πάλι να μην ξέρεις γιατί συνεχίζεις να έχεις -αρκετά πιο ήπια η αλήθεια είναι- αυτήν την αναγούλα. Και πάνω που ξεγελιόσουν και έλεγες άντε στρώνουν σιγά σιγά τα πράγματα, ώρα είναι να χαλαρώνουμε κορίτσια, πέταξτε τις ζαρτιέρες και βάλτε τα σοσόνια, σου ανεβαίνει πάλι το γνώριμο ρέψιμο στο λάρυγγα. Ποιος σου πήρε το ποτήρι με τη σόδα; Που πήγαν τα μααλόξ; Πού ξενοπήδαγες πάλι μωρό μου;
Παρντόν;

... αλλά ξέρεις φιλενάδα τι όμορφο γυρίζει αυτές τις μέρες στο επικίνδυνο μυαλουδάκι... Το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά για την Πρωτοχρονιά και αυτοί οι καταπληκτικοί στίχοι:

Γιατί ο χρόνος δεν υπάρχει
Γιατί ο χρόνος είσαι εσύ και οι άλλοι
Και κανείς δε γνωρίζει η ζωή που θα βγάλει
Και όλο αυτό είναι μια μεγάλη Γιορτή
Και όποιος είπε "και του χρόνου"
Θα εννοεί πως δεν τελειώσαμε φέτος
Ευτυχές και στο χέρι μας το νέο έτος
Και πες το μου και εσύ.

8 σχόλια:

island είπε...

Μάτα ντομάτα καλησπέρα.Χριστουγενιάτικο τραγούδι με αρχή δύσκολη στο ποστ σου.Όταν βλέπεις τί συμβαίνει τριγύρω δεν φτάνει ούτε η βιανέξ σε μααλοξ!!!Δυστυχώς,....γι αυτό άκου κανένα τέτοιο τραγουδάκι κλείσε τα μάτια και ονει...ρέψου.
Την καλησπέρα μου

mata_ntomata είπε...

αγαπητέ νήσε σας μερσώ τα μάλα!έχω τη χαρά να ονει-ρεύομαι ακατάπαυαστα, και η αλήθεια είναι πως όταν βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου, για 'μένα είναι μάλλον "ευτυχώς"...
ακούστε και εσείς μαζί μου το τραγουδάκι, κάνει καλό σε όλους!!!

island είπε...

Το ακούω ήδη αγαπητή και ονειρέγομαι αλλά και ονει-ρεύομαι.Την καλησπέρα μου...α και όμορφο τραγουδάκι

Stardustia είπε...

Φιλενάδα, άργησα, συγγνώμη, αλλά δε σε ξέχασα, αλλά έλα που θόλωσα λιγάκι τελευταία και το να γράψω στο λάπτοπ έγινε ένα δύσκολο εγχείρημα:
Δυκολοχώνευτος ήταν, τώρα για μένα έγινε και δυσθεώρητος... αλλά θα τον μασήσουμε, βρε φιλενάδα, και γερά, όχι "χράτσα χρούτσα με τη μασελίτσα μας" που έλεγαν και κάποιες ψυχές στο "αλοίμονο στα νειάτα" και για να του τη σπάσουμε, θα φάμε κι ένα τουρσάκι από πάνω, έτσι για να δέσει η καούρα και να της πάρουμε τον αέρα!!

φιλιά πολλά και ευκολοχώνευτα!

mata_ntomata είπε...

έτσι ακριβώς φιλενάδα!!! του έσκασα μια δαγκωματιά τώρα στο τέλος! άντε με το καλό ο καινούριος (χρόνος πάντα....)

Stardustia είπε...

Με το καλό!

ελπίζω όμως μέχρι τότε να ξαναγράψεις...

mata_ntomata είπε...

το υπόσχομαι!!! τώρα μαζεύω υλικό...χεχεχε

Stardustia είπε...

πολλές ευχές φλενάδα!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!