07 Ιουνίου 2007

Παγκόσμια Εβδομάδα Ακυρώσεων

Γιατί φιλενάδα μια μέρα μόνο δεν αρκεί για να κορυφωθεί η φιέστα. Δε βγαίνει το πρόγραμμα λέμε. Για σκέψου χωράνε όλοι σε μια μέρα; Ανιματέρ, ζογκλερ, η γυναίκα με τα γένια, το παιδί και το δελφίνι, το τρενάκι του τρόμου -και του δρόμου, ελάτε όλοι στο τρένο δίχως ράγες- τα πέντε τρίδυμα αδέρφια και τόσοι άλλα θεάματα (πού χώρος για όλα...).
Κάθε μέρα και μια νέα ακύρωση αποκλειστικά και μόνο για ΄σένα. Μην φοβάσαι φιλενάδα έχει από όλα τα είδη και για όλα τα γούστα.
Ακυρώσεις άμεσες, ακυρώσεις για την επόμενη εβδομάδα ή το επόμενο τρίμηνο, ακυρώσεις έμμεσες και νοερές, με κανένα ή και με κάθε κόστος. Είναι όλες μπροστά σου, στα πόδια σου!
Αλλά μισό λεπτό...μόλις με ειδοποιήσαν από το κοντρόλ...
Η φιέστα δυστυχώς ακυρώνεται.

4 σχόλια:

Stardustia είπε...

καταπληκτική, βρε φιλενάδα, αυτή η παγκόσμια εβδομάδα ακυρώσεων, τόσο που λέω να μην κάνω publish your comment, αλλά απλώς να πάω back και να δω το σχόλιό μου να αναιρείται!!!
-πλάκα έκανα, μια φιλενάδα την έχω και για χάρη της ακυρώνω τις κακές μου προθέσεις…-

mata_ntomata είπε...

χεχε! έλα φιλενάδα ακυρωνε τώρα όσο μας τρέχει, μετά τα κεφάλια μέσα!

Stardustia είπε...

κι όμως, φιλενάδα, θα το αντιστρέψω… ας κάνουμε τώρα για λίγο αυτό που μας επιβάλλουν και μετά να τους τα ακυρώσουμε όλα, να τους τα ανακατέψουμε και να τους αφήσουμε μονάχους τους να ψάχνονται…

mata_ntomata είπε...

χμ χμ...δεν είναι κάκο! καθόλου κακό!!!